SDO 3 weet ook van VZOD niet te winnen door te weinig rake schoten.

Door Publishing
op 23/04/18

Afgelopen zaterdag was het Jasper B weer gelukt om een compleet SDO 3 in het veld te krijgen, want Isabelle was bereid om de 4e damesplek in te vullen! De wedstrijd was om 13.30 uur uit in Kudelstaart; de heenweg was geen probleem, maar om dan weer in Hillegom te komen in de loop van de middag met die Corso-drukte was wel een uitdaging! Uiteindelijk lukte het om via een omweg rond kwart over 4 weer terug te zijn en gelukkig was de corsostoet vertraagd, zodat we allemaal nog hebben kunnen kijken….

Een compleet nieuw team stond tegenover ons en de 1e aanval met Jochem S, Jasper, Caroline en Isabelle deed goede zaken, want Jochem scoorde via een strafworp 0-1. Daarna gooide VZOD er 2 ballen in, voordat Pim de 2-2 maakte. De teams waren aan elkaar gewaagd, alleen had het Derde moeite om te scoren uit toch een behoorlijk aantal kansen. De ruststand van 6-5 werd bereikt en de 3 doelpunten van onze kant kwamen van Iris en Jochem S (2x).

De 2e helft begon met Simon op de plek van Jochem R. SDO 3 kwam langzaam langszij (7-7) door fraaie doelpunten van Jasper en Isabelle, maar jammer genoeg was VZOD net iets zuiverder en zette een eindstand van 10-8 op het scorebord; alleen Jasper wist nog tot scoren te komen. Heel jammer, want dit was niet nodig geweest!

De doelpuntenmakers: Jochem S 3x, Jasper 2, Isabelle 1, Pim 1 en Iris 1.