SDO 3 weet in de wedstrijd tegen VZOD door hard werken de punten in Hillegom te houden.

op 14/05/18

Het was alweer 3 weken geleden dat SDO 3 een wedstrijd had gespeeld, dus het was wel weer even wennen. Pim moest op het laatste moment ziek afhaken, maar gelukkig kon Joris op de reservebank plaats nemen en ook Floor en Emily waren bereid om erbij te zijn. De vorige wedstrijd tegen VZOD was een strijd tussen twee gelijke ploegen, waarbij de Kudelstaarters iets meer geluk hadden met de schoten, dus we wisten wat we moesten doen!

De 1e aanval met Jasper, Jochem S, Caroline en Floor kreeg genoeg kansen, maar de bal wilde er (nog) niet in, terwijl de gasten wel wisten te scoren, dus 0-2 op het scorebord! Het 2e aanvalsvak met Simon, Jochem R, Iris en Yvonne kampte met hetzelfde euvel van niet weten te scoren, maar uiteindelijk lukte het Jochem toch wel en 1-2! Jammer genoeg scoorde VZOD weer wel, 1-4, maar Jasper schoot de bal er eindelijk in, 2-4 en uiteindelijk werd de ruststand 2-5.

In de schaduw even bijkomen en genoeg drinken en vooral benadrukken dat de kansen er volop waren, maar dat we wel moesten gaan scoren. Ook voor het verdedigen werden een aantal tips meegegeven en met volle moed stapten we in het veld voor de 2e helft! De rust bleek ons goed te hebben gedaan, want langzaamaan kon SDO 3 de stand gelijk trekken naar 5-5 door doelpunten van Simon, Jasper en Jochem S! Daarna bleven beide teams om en om scoren (Simon en Caroline voor SDO), totdat Jochem R en Iris de stand op 9-7 wisten te brengen! Het ene tegendoelpuntje was nog op te vangen en na 70 minuten spelen werd de eindstand 9-8 en dus gewonnen! Een terechte winst uiteindelijk door hard werken en vertrouwen houdend in het schot!

Nog even de doelpuntenmakers: Jochem R 2x, Jasper 2x, Simon 2x, Jochem S 1x, Caroline 1x, Iris 1x.