SDO HILLEGOM zoekt een TRAINER/COACH M/V voor de selectie voor het seizoen 2018/2019

Door ylke
op 13/06/18

SDO 1 speelt komend seizoen in de vierde klasse. Volgend seizoen willen wij de nieuwe lichting doorgestroomde junioren verder inpassen in het seniorenkorfbal.

Geboden wordt:

• Een seniorenselectie met enkele ervaren spelers en veel neo-senioren.
  • Een vereniging waar het eerste team belangrijk is, maar waar andere teams ook van belang zijn.
  • Een goede samenwerking met de technische commissie en andere trainers en coaches.
  • Een passende onkostenvergoeding.

Bij SDO wordt gekorfbald op de zaterdag en de vaste trainingsavonden zijn dinsdag en donderdag.

Gezocht wordt een trainer/coach, die:

• Tweemaal per week de selectie training geeft en op zaterdag SDO 1 coacht.
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden heeft, duidelijk, stimulerend is en een stuk enthousiasme meebrengt.
  • Met de selectie aan de toekomst wil werken en neo-senioren integreert en een plek geeft.
  • Duidelijke technische en tactische doelstellingen heeft voor de selectie.
  • Een goede analyse van de selectie kan maken en zowel voor de groep als individueel verbeterpunten benoemt en oefenstof aanreikt.
  • Gevarieerde trainingen aanbiedt.
  • De belangen van de andere teams niet uit het oog verliest.
  • Met de TC (waaronder het wedstrijdsecretariaat) organisatorische afspraken maakt en mede bewaakt.

Geïnteresseerd?
Je kan contact opnemen met: TC@sdokorfbal.nl of bellen naar Vincent Baak (06-13206520)