Schoolkorfbaltoernooi 2018 weer daverend succes onder zomerse omstandigheden!

op 20/06/18

Op woensdag 6 juni vond het traditionele Schoolkorfbaltoernooi weer plaats op het grasveld van korfbalvereniging SDO aan de Stationsweg. Het weer werkte prima mee en de nodige zweetdruppels werden weggeveegd tijdens de wedstrijdjes en de spelletjes!

Rond de 110 kinderen van de groepen 3 t/m 7 van de scholen Fontein, Giraf, Egelantier (De Zilk), Johannes, Jozef en Leerwinkel speelden sportieve, leuke en fanatieke wedstrijdjes tegen elkaar en de vijf poulewinnaars werden Fontein 3/4/5, Jozef 3, Johannes 6a, Jozef 6 en Leerwinkel 6/7. De prijzen voor de onderbouw werden uitgereikt door de wethouder van Sport Fred van Trigt en de burgemeester was aan het eind van de middag aanwezig om de prijzen aan de poulewinnaars van de bovenbouw uit te delen! De wisselbeker voor de “beste” school gaat uiteindelijk naar de Jozefschool; de berekening achteraf liet even op zich wachten.

Voor de 25 kinderen van de groepen 1 en 2 van diverse scholen was er een Spellencircuit uitgezet waar zij onder leiding van een heuse Kangoeroe verschillende spelletjes konden doen. Na afloop kreeg iedereen een fraaie diploma.

Alle kinderen die deze dag bij SDO Korfbal aanwezig waren kregen nog een tasje met wat lekkers van de Dekamarkt en een leuk aandenken.