Een mooie dag voor SDO Korfbal!

op 15/10/18

Afgelopen zaterdag was een bijzondere dag voor SDO. Op deze stralende dag werd er door verschillende teams gestreden om het kampioenschap. SDO 2 had de afgelopen weken nog maar 4 wedstrijden gespeeld, toch wisten zij voor aanvang van de wedstrijd tegen TOP 6 uit Sassenheim al dat zij zeker waren van het kampioenschap door verlies van hun directe concurrent eerder op de dag. SDO 3 was in hun poule ook kandidaat voor het kampioenschap, zij hadden echter nog wel minimaal gelijkspel nodig om bovenaan te kunnen eindigen. Tegenstander Velocitas had tot nog slechts 1 wedstrijd weten te winnen. SDO 3 speelde een mooie wedstrijd, met 21-10 werden zij overtuigend kampioen.

Bij de jeugd speelde SDO D1 een uitwedstrijd tegen de nummer 2 uit de poule, dit beloofde een spannende wedstrijd te worden want beide ploegen hadden winst nodig om zich de ware kampioen te mogen noemen. Heel lang ging de wedstrijd gelijk op, tot vlak voor het einde was alles nog mogelijk. Pas 10 minuten voor het eindsignaal lukte het de D1 om uit te lopen, uiteindelijk wonnen zij met 3-7! Na terugkomst in Hillegom werd dat natuurlijk gevierd met taart en een medaille.

SDO D1: Ricky Bootsman, Jasper de Wit, Zoë Geuke, Raven Vermeij, Elin Soet, Jibbe Stroombergen, Gijs Weijers, Lena Huisman, Lindsey Bogaerts, Yano Berns, Laura Krol, Laura Dawidziuk, Lotte Brouwer, Indi Seijsener, Gijs Bootsman

SDO 3

SDO 2