Door webmaster
op 07/01/16

Technische Commissie (TC)

De TC bestaat uit ongeveer 6 personen. De TC organiseert en regelt alle zaken rondom de wedstrijden, trainers/coaches en de teams. Elke 6 weken komt de  TC bij elkaar voor een vergadering.
Het wedstrijdsecretariaat zorgt ervoor dat alle teams voldoende spelers en reserves hebben. Een aantal leden zorgt er elk seizoen voor dat elk team een trainer/coach heeft. Voor deze trainers organiseren zij jeugdtrainersavonden. Daar worden ervaringen uitgewisseld, afspraken gemaakt en trainingsoefeningen besproken.
Eén lid van de TC regelt de scheidsrechters voor de thuiswedstrijden. Voor de winterperiode zorgt de TC dat er genoeg uren in de zaal zijn gehuurd om te kunnen trainen en wedstrijden te kunnen spelen.
De TC onderhoudt ook de contacten met de selectietrainer(s) en als er problemen zijn binnen teams, dan hoopt de TC hier ook een oplossing te kunnen bieden.
De TC is per e-mail benaderbaar: tc@sdokorfbal.nl.

Activiteitencommissie

De AC bestaat uit enthousiaste leden van SDO die naast de korfbal diverse activiteiten organiseren voor de vereniging. De activiteiten verschillen van het paaseieren zoeken tot het koppelschiet toernooi.
Wij proberen voor elk team 2 keer per jaar een leuke activiteit te organiseren, vaak combineren we teams voor een bepaalde activiteit waardoor iedereen elkaar leert kennen. We proberen zo origineel mogelijke activiteiten te verzinnen, maar sommige activiteiten zijn zo populair dat ze vaak terugkeren. Zo behoren het pinkstertoernooi en het dierengeluidenspel tot onze favorieten.
Natuurlijk staan wij altijd open voor leuke nieuwe ideeën! Je kan contact met ons opnemen via ac@sdokorfbal.nl

Sponsorcommissie

De sponsorcommissie van SDO bestaat uit Edwin en Saskia. Het zoeken van bedrijven, instanties of personen die SDO willen sponsoren is niet gemakkelijk en blijft een uitdaging. Er zijn verschillende mogelijkheden voor sponsoring, zo kan er een team worden gesponsord dmv kleding, een evenement zoals het schoolkorfbaltoernooi of materiaal voor ons clubgebouw. Alle hulp is welkom!
Daarnaast probeert SDO ook wat terug te doen voor zijn leden die wat krap in de financiën zitten.  Hiervoor hebben we project VIS in het leven geroepen: Voor Iedereen Sport.
Bedrijven kunnen voor € 15,- in de maand ons sponsoren zodat wij kinderen/volwassenen bij ons kunnen laten sporten. Heb jij een idee voor sponsoring of wil je ons sponsoren? Neem vooral contact met ons op via sponsoring@sdokorfbal.nl