SDO In het kort

Door Bestuur
op 18/04/17

sdoshirt

SDO, wat staat voor Samenspel Doet Overwinnen, bestaat al sinds 1954 in de bollenstreekplaats Hillegom, gelegen op een van de noordelijkste punten van de provincie Zuid-Holland. Korfbal wordt hier dus al geruime tijd gespeeld! De locatie ligt nu op Sportpark De Zanderij, naast de tennisvereniging (HTC). Plezier in de sport, lekker bezig zijn, dat geldt voor de meesten binnen onze vereniging. SDO heeft niet alleen plaats voor mensen die recreatief willen korfballen, maar ook voor diegenen die alles uit hun sport willen halen!

Of je nu 5 jaar oud bent of u de 60 al gepasseerd bent, er is voor iedereen een plekje bij SDO. Welpenkorfbal, recreanten, trimmers, voor elk wat wils. Voor meer informatie om eens mee te trainen of te horen wat we u aan kunnen bieden om lekker in beweging te blijven, kijk op de Contact-pagina!

SDO Paspoort

NCX40G0 SDO (H) - Hillegom
Postadres: Brederowende 17
2182 VW HILLEGOM