Door Bestuur
op 10/05/17

Lid worden

Je kunt op ieder moment lid worden van SDO. In de meeste gevallen zul je eerst een aantal weken trainen om te kijken of het je bevalt. Je bent dan 'kandidaat-lid' en hoeft nog geen contributie te betalen.Na 4 weken bepaal je of je lid wordt van SDO. Daarna betaal je contributie voor je lidmaatschap.

De voordelen van een lidmaatschap bij SDO op een rijtje:

- Twee keer trainen in de week en een wedstrijd op zaterdag. In de zomermaanden op het veld en in de wintermaanden in de zaal.
- Een trainingspak in bruikleen en voor elk team een set wedstrijdshirts.
- Minimaal 2 leuke teamactiviteiten per jaar.
- Diverse verenigingsactiviteiten zoals een koppelschiettoernooi, een Pinkstertoernooi en diverse feesten.
- Mogelijkheid tot diverse opleidingen, zoals een trainer, coach of scheidsrechters opleiding.
- Diverse leuke vrijwilligerstaken (goed voor de persoonlijke ontwikkeling).
- Kortom een gezellige en sociale vereniging waar iedereen welkom is.

Geef je hier op voor gratis een keer meetrainen.

Wil je lid worden van SDO?

Dan kan heel makkelijk door te klikken op de deze link.

of door het inschrijfformulier te downloaden:
Download hier het aanmeldformulier

Wijzigen doorgeven

Geef wijzigingen in je adres af andere gegevens altijd via de mail door aan de ledenadministratie. Als je vragen hebt over je lidmaatschap kun je ook altijd bij de ledenadministratie terecht via:
ledenadministratie@sdokorfbal.nl

Contributie

Binnen de korfbalsport zijn er verschillende leeftijdscategorieën. Op basis van je leeftijd word je ingedeeld in een categorie en in een team. De contributie die je voor je lidmaatschap betaald is afhankelijk van je leeftijd. In onderstaande tabel zie je wat je aan contributie aan SDO verschuldigd bent. We gaan daarbij altijd uit van je leeftijd per 1 oktober van het lopende verenigingsjaa

Leeftijdscategorie

Contributie seizoen 2017-2018

Vanaf 24 jaar

€ 234,-

Van 19 - 23 jaar

€ 210,-

16-18 jaar

€ 177,-

12-15 jaar

€ 144,-

7 -11 jaar

€ 132,-

3 – 6 jaar (Kangoeroe/Welp)

€ 59,-

Algemeen reserve of niet-spelend lid

€ 95,-

Trimmers

€ 159,-

Algemeen reserve spelers trainen niet, en spelen af en toe een wedstrijd om een team compleet te maken. Zij kunnen dus opgeroepen worden.

Niet-spelende leden zijn leden die wel contributie betalen maar niet spelen. Indien gewenst kan je dan wel trainen. Ook kan je meedoen aan alle georganiseerde activiteiten.

De trimmers is een groep mannen die onder leiding van een enthousiaste trainster op zaterdagochtend allerlei activiteiten doen van hardlopen tot voetballen en andere spellen.

Lidmaatschap opzeggen

Het lidmaatschap moet schriftelijk worden opgezegd of gewijzigd. Dit kan door een mail te sturen naar: ledenadministratie@sdokorfbal.nl

Opzeggen van het lidmaatschap dient te gebeuren vóór 1 mei. Deze datum is vastgesteld, omdat ieder jaar rond die tijd de beschikbaarheid van leden voor de indeling van de teams voor het volgend seizoen door de TC (Technische Commissie) plaatsvindt. Bovendien moeten voor het volgend seizoen de teamindelingen bij de korfbalbond worden ingediend.

Bij een te late opzegging zijn wij als vereniging bondskosten voor het betreffende lid verschuldigd voor het gehele nieuwe seizoen en dat geldt voor alle leden. Daarom is iedereen die pas na 1 mei zijn/haar lidmaatschap opzegt, contributie verschuldigd voor het gehele volgende verenigingsjaar.

Ook opzeggen gedurende het seizoen is niet mogelijk. Iedere speler en speelster is tijdens het seizoen nodig voor een goede bezetting van de opgegeven teams. Indien opzegging toch noodzakelijk is, omdat er sprake is van overmacht, dan dient contact opgenomen te worden met bestuur@sdokorfbal.nl

Indien een speler langdurig geblesseerd is geraakt kan deze zijn lidmaatschap terugzetten naar niet-spelend lid. Zo neemt de club de helft van het risico van geblesseerd raken op zich en de speler de helft, wel zo eerlijk natuurlijk. Het initiatief ligt bij de speler/ouder zelf om dit terug te zetten. Het terugzetten per lidmaatschap kan per kwartaal.