Vrienden van SDO

Door webmaster
op 31/03/12

Het doel van “Vrienden van SDO” is om geld in te zamelen om als club financieel sterker te staan, de club nog verder te verbeteren en projecten binnen de club te realiseren. Hierbij kan gedacht worden aan het financieren van:
  • Verbetering van het clubgebouw
  • Clubactiviteiten georganiseerd door de activiteitencommissie
  • Opleiden van leden
  • Korfbalmateriaal

Excellente Vrienden

B.V. van Brakel

R en D catering

Konnect

Upstairs Haarmode

Hoe kunt u SDO helpen?

“Vrienden van SDO” geeft iedereen de mogelijkheid om zijn/haar steentje bij te dragen. SDO biedt 3 mogelijkheden aan met een aantal bijbehorende voordelen. Zo willen wij als club een blijk van waardering geven aan onze “Vrienden”.

U heeft de keuze uit de volgende drie mogelijkheden:

Excellente Vriend (€ 200,- per jaar)

• Alle voordelen van een beste vriend, plus:
  • Advertentieruimte in het clubblad
  • Optie tot een korfbalclinic

Beste Vriend (€ 100,- per jaar)

• Alle voordelen van een goede vriend, plus:
  • Een “Vrienden van SDO” T-shirt
  • 1 gratis koffie bij thuiswedstrijden op het veld
  • “Vrienden van SDO” clubcard

Goede Vriend (€ 50,- per jaar)

• Naamsvermelding op www.sdokorfbal.nl
  • Een naamsbordje op het “Vrienden van SDO” bord
  • Toegang tot de jaarlijkse “Vrienden van SDO” avond

Als club hopen wij samen met de “Vrienden van SDO” van SDO een nog mooiere club te maken.

Wordt komend seizoen lid!
Meld u zich nu aan door een mail te sturen naar vriendenvansdo@sdokorfbal.nl of door direct het inschrijfformulier in te vullen.

1. Wie kunnen er lid worden van de “Vrienden van SDO”?

2. Wat doet de club met het geld van de “Vrienden van SDO”?

3. Hoe betaal ik mijn lidmaatschap?

4. Wie kan in benaderen voor vragen?

5. Wat houden de drie mogelijkheden precies in?

6. Hoe kan ik mijn lidmaatschap stopzetten?

7. Wat houdt de “Vrienden van SDO” clubcard in?

8. Kan ik ook zelf een bedrag sponsoren aan SDO?

9. Wat is de “Vrienden van SDO” avond?

1. Wie kunnen er lid worden van de “Vrienden van SDO”?

Iedereen die SDO een warm hart toedraagt, kan lid worden. Vrienden, vriendinnen, opa's, oma's,  vaders, moeders, buren, etc. Bedrijven kunnen natuurlijk ook lid worden van de “Vrienden van  SDO”.

2. Wat doet de club met het geld van de “Vrienden van SDO”?

Het geld van de “Vrienden van SDO” zal gebruikt worden om de club verder te verbeteren. Hierbij  kan u denken aan het financieren van projecten, zoals bijvoorbeeld het verbeteren van de  accommodatie en het opleiden van jeugdtrainers. Het bestuur zal jaarlijks een afweging maken aan  welke doelen het geld besteed wordt.

3. Hoe betaal ik mijn lidmaatschap?

Door lid te worden van de “Vrienden van SDO” machtigt u SDO om jaarlijks het bedrag van uw  lidmaatschap van uw rekening af te schrijven. Dit gebeurt door middel van een automatische incasso.

4. Wie kan ik benaderen voor vragen?

Als u vragen heeft kunt u een mail sturen naar vrienden@sdokorfbal.nl. Uw mail wordt dan op de  korte termijn beantwoord. Indien u graag heeft dat er persoonlijk contact met u opgenomen wordt  kunt u dit aangeven.

5. Wat houden de drie mogelijkheden precies in?

“Vrienden van SDO” bestaat uit de volgende 3 mogelijkheden:

• Goede Vriend a € 50,- per jaar
    De categorie “Goede vriend” is de goedkoopste mogelijkheid. Door een “Goede vriend” te worden krijgt u toegang tot de jaarlijkse “Vrienden van SDO” avond. Daarnaast wordt u als vriend vermeld op www.sdokorfbal.nl en op het “Vrienden van SDO” bord in de kantine.
  • Beste Vriend a € 100,- per jaar
    Als u besluit om “Beste vriend” te worden krijgt u de voordelen van een “Goede vriend” plus daarbij nog een aantal extra’s. Deze extra’s zijn een éénmalig “Vrienden van SDO” shirt, een gratis kopje koffie bij thuiswedstrijden op het veld en u ontvangt de SDO clubcard.
  • Excellente Vriend a € 200,- per jaar
    “Excellente Vriend” is de meest luxe variant van de “Vrienden van SDO”. Als “Excellente vriend” krijgt u alle voordelen van een “Beste” en “Goede vriend” plus de mogelijkheid om te adverteren in ons clubblad “de lekke mand” en het volgen van een korfbalclinic met een aantal personen op het veld van SDO. Over de precieze invulling van deze voordelen kunt u contact met ons opnemen of nemen wij contact me u op. Deze categorie is voornamelijk gericht op bedrijven.

6. Hoe kan ik mijn lidmaatschap stopzetten?

U kunt u lidmaatschap opzeggen door een mail te sturen naar vriendenvansdo@sdokorfbal.nl
Let op: u lidmaatschap kan alleen per seizoen opgezegd worden.

7. Wat houdt de “Vrienden van SDO” clubcard in?

De “Vrienden van SDO” clubcard kunt u gebruiken om een kopje koffie te halen bij de  thuiswedstrijden op het veld. Daarnaast zijn wij bezig met het uitbreiden van de mogelijkheden van  de clubcard.

8. Kan ik ook zelf een bedrag sponsoren aan SDO?

Uiteraard kunt u er voor kiezen om zelf een bedrag te schenken aan de club. Hiervoor kunt u contact opnemen met het bestuur via bestuur@sdokorfbal.nl

9. Wat is de “Vrienden van SDO” avond?

De “Vrienden van SDO” avond wordt één keer per jaar georganiseerd. Op deze avond komen alle  “Vrienden van SDO” bij elkaar om de gang van zaken binnen de club te bespreken en tevens wordt er  een leuke activiteit georganiseerd. Deze avond zal elk jaar een andere invulling hebben.