Sponsoring bij SDO

Door Bestuur
op 29/11/17

SDO Korfbal Hillegom is op het moment één van de grootste korfbalclubs in de regio. De club staat bekend om de sociale cultuur en gezelligheid en houdt hiermee haar leden warm. In Nederland zijn er op dit moment ongeveer 100.000 korfballers. Een sport met veel exposure dus. SDO Korfbal biedt 2 vormen van sponsoring, namelijk Excellente Vrienden en Teamsponsoring.

Excellente Vriend
Door lid te worden van deze Excellente Vrienden Club draagt u een maatschappelijk steentje bij, want met een deel van de sponsorinkomsten geven wij mensen die financieel gezien geen sport zouden kunnen beoefenen toch de mogelijkheid hiertoe. Ook zorgen wij voor goede materialen om te sporten voor onze jeugd. Uiteraard gaan we ook graag aan de slag met andere creatieve ideeën tot samenwerking.

Wanneer u voor deze vorm van sponsoring kiest wordt krijgt uw onderneming veel exposure:

- Veel exposure via een bord op onze sponsorgevel
- Een reclame-uiting op onze site en in ons wekelijkse clubblad
- Een uitnodiging voor de jaarlijkse vriendendag met een leuke activeteit.

Dit alles voor de schappelijke prijs van 200 euro per jaar.

Teamsponsoring
Het sponsoren van een team op maat is ook mogelijk. Op dit moment zijn wij hard op zoek naar sponsoren voor SDO 1 en SDO 2. Deze teams spelen op dit moment wedstrijdsport en hebben veel exposure in de regio. Voor teamsponsoring op maat, neem zo snel mogelijk contact met ons op.

Is uw interesse gewekt?
Als u interesse of vragen heeft kunt u ons een mail sturen en binnen enkele dagen neemt de sponsorcommissie contact met u op om u te polsen voor eventuele interesse en om eventueel een vervolgafspraak te maken. Contact opnemen kan via email sponsoring@sdokorfbal.nl of direct telefonisch via 06-31929976 (Edwin Rikkers) of 06-43904495 (Emiel Maddox).

Wij hopen u binnenkort als nieuwe sponsor bij SDO te verwelkomen!